ismerjen meg minket

OUR MISSION

is to create a safer and more efficient storage and manufacturing environment with innovative and visionary solutions.

Lots of inventions where born in Hungary that made the wold to place as we know it today. We can thank the ingenuity of hungarian engineers for inventions, such as the color television, the ballpoint pen, Vitamin C, the safety match, the computer or the helicopter.

The AX SYSTEM has come to life thanks to a committed group of hungarian engineers,who saw that modern technology can make our working environment safer and more efficient, lowering the stress and frustration.

figyelünk a részletekre

Nem csak a készülék megbízható működése fontos számunkra, a professzionalitást a küllemmel is sugalljuk. Ezt ismerte el a zsűri 2021-ben az iF Design-díjjal.

Az 1954-ben alapított iF Design Award a világ egyik legrangosabb design versenye, ahol a termék külleme mellett az ötletet, az innovációt, a megoldás aktualitását és kivitelezését is értékelik. Idén 52 ország közel 10 000 terméke közül az elismert szakemberekből álló nemzetközi zsűri az AX SYSTEM termékét iF Design díjjal jutalmazta.

We considered aesthetics during the designing process and believed that even industrial equipment has to look well-designed. Our goal was to enhance functionality with an emphasizing look regarding AX products to prompt employees to pay even more attention to the signals.  

AX in warehouse with iF logo_10_8keparany

a logistics tech outlock magazin elismerése

2021.június 20. Logistics Tech Outlock

A Logistics Tech Outlock magazin termékünket választotta azon innovációk közé, mely megreformálja az iparági normákat a gyártói és logisztikai csanokok közlekedésében. Tovább..

formatervező partnerünk a flying objects bemutatja munkáját

2021.június 10. Flying Objects

A formaterv a funkciót és a felhasználás területét veszi elsődlegesen figyelembe. Az egyszerű, indusztriális design rejti az elektronikát és nélkülöz minden öncélúságot. A kompaktsága miatt könnyen jaítható, az anyagválasztás pedig biztosítja az ütésállóságot, tartósságot. Univerzális csatlakozóinak köszönhetően egyszerűen felszerelhető.

Tovább..

axsystem-gallery-07

A legrangossabb designversenyen nyert díjat az SZE csapata

2021.május 08. Magyar Nemzet

A győri Széchenyi István Egyetem startupprogramjában kapott befektetést két éve az a csapat, amelynek mesterségesintelligencia-alapú forgalomirányítási és balesetvédelmi rendszere rangos nemzetközi díjban részesült. A termék segít a munahelyi balesetek megelőzésében.

 

Tovább..

Egyedülálló hazai fejlesztés hoz biztonságot a raktárakba

2020.november 10. Transpack

Személyi vagy tárgyi sérülés, felesleges manőverek, fékezések-gyorsítások, a raktárak és gyártócsarnokok csomópontjaiban elkerülhetőek egy magyar startup találmányával.Az AX System, mint az intralogisztika intelligens eszköze elemzi a környezetében lévő emberek, tárgyak helyzetét, mozgásuk irányát, sebességét.

 

Tovább..

Előadóként mutattuk be, milyen is egy startup élete belülről

2020.szeptember 20. Széchenyi István Egyetem

A 2020/21 I. félév első Spin-off Klubbjába olyan sikeres vállalkozókat hívtunk meg, akiknek egyetemi program segített az indulásban.A vendégeink voltak Anas Hawari, akinek a SZE-Duó projektje segített megalapozni vállalkozását, az Anky Peryt, Nemes Gábor a Safety Logisitics-től, akik már a második körös kockázati befektetésükön vannak túl, illetve Csizmazia Péter a WannaWork alapítója.

Tovább..

Első HIP

A Hallgatói Innovációs Projekt keretein belül 5 hallgatóval dolgoztunk együtt

2020.június 22. Széchenyi István Egyetem

Sólyom Kármen Mercédesszel, aki a csapat projektvezetője, Gál Teodórával, Rakonczai Róberttel, Szám Dorotival és Szecsődi Dániellel, akik pedig a projektmunkatársakA csapat egyetemi mentora Vöröskői Kata. Projektjük címe „Az AX System piaci bevezetésének első lépései”.

 

Tovább..

CONTACT US

We’ll get back to You within 24 hours