GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Rendszereink már több tízezer óra üzemidővel rendelkeznek, még egyszer sem kaptunk visszajelzést elmaradt vészjelzésről.

Telepítéskor a szakemberek az Ön igényeire szabottan állítják be a rendszer működését, melyet a dolgozói visszajelzések és a biztonságos működést figyelembevéve a későbbiekben is módosítható. 

Megkérdezheti azon Ügyfeleinket, aiknél már működnek rendszereink, illetve igény esetén a telephelyén is lehetőség van helyszíni tesztelésre. 

A közösen kiválasztott, a rendszer fogadására előkészített helyszínen telepítünk egy készüléket, melyet a betanítási időszakot követően üzembe helyezünk. Ha a helyszín adottságai lehetővé teszik, akkor elérhető, hogy a teszt ideje alatt is már a végleges megoldással megegyező konfigurációt hozzunk létre.

Attól függően, hogy Önnek mik a preferenciái, Ügyfeleink elsősorban a gyalogosok védelmére használják gyalogútaknál, gyalogos átkelőknél, de a rendszer modularitása miatt szinte minden helyszínen alkalmazható.

Ingyenes szakértői tanácsadás keretében segítünk megtalálni a lejobb megoldást az Ön és cége számára

Igen, mindenhol ahol egy ütközéses baleset előfordulhat.

A terméket ellátták egy biztonsági önellenőrző rendszerrel, mely bármelyik létfontosságú elem kiesésénél vészüzemmódba kapcsolja a rendszert. Ezt típustól függően sárga villogással vagy STOP jel folyamatos levetítésével jelzi.

12 hónap garanciát adunk az általunk szállított rendszerekre

Helyszíntől függően 12 havonta érdemes egy biztonsági karbantartást elvégezni, mely mindig tartalmaz egy szoftverfrissítést és egy tisztítási karbantartást. Az első éves karbantartás ingyenesen biztosítjuk Magyarország területén.

Az üzembehelyezést követő első hetekben előfordulhatnak téves riasztások, ugyanakkor a rendszer pontossága a tanítással és  finomhangolással tovább fokozható. Ezért az átadást követően ún. tesztidőszak veszi kezdetét, ennek keretében pontosítjuk a működést és a jelzések erősségét. Tartós használat során téves riasztások nem jellemzőek.

A hangjelzés eltér a targoncáknál használatos szakaszos csipogástól, ezért a gépkezelők figyelni fognak rá. A hang jellege és erőssége helyszínre szabható később könnyen módosítható.

Az általunk használt technológiának pont az az előnye, hogy nem kell minden járművet ellátni berendezésekkel ahhoz, hogy az azonosítás megtörténjen, hiszen a rendszer a kameráin keresztül felismeri a közlekedő objektumokat. Tehát a működés független a telephelyen működő targoncák számától.

Nem probléma, a rendszer ugyanúgy képes felismerni az önjáró targoncákat, mint a hagyományos járműveket.

Igen, opcionálisan megoldható, hogy a rendszer vészhelyzet esetén automatikusan belassítsa a targoncát. Ehhez egy kiegészítő berendezést szükséges telepíteni az anyagmozgató járművekre.Amennyiben a belassítás nem járható út – mert például a rakomány erősen törékeny, sérülékeny – , lehetőség van a targonca kabinjába kiegészítő, az AX SYSTEM jelzéseivel megegyező fényjelzések telepítésére.

Ellátjuk minden olyan információval, amire a vezetőségnek szüksége van a döntéshozatalhoz, de akár személyesen is segítjük Önt a prezentáció során. Szükség esetén a kiválasztott helyszínt leképező animációs videóval támogatjuk a jobb megértést.

Igen, amennyiben a munkavédelmi oktatásba bekerülnek a rendszer használatával kapcsolatos tudnivalók és a dolgozók az ezzel kapcsolatos oktatást megkapták.

220V-os becsatlakozási lehetőséget igénylünk, illetve az adott helyszíntől és a rendszer típusától függő tartószerkezet kiépítésére szükég lehet.

Viszonteladónkon a Prominens Kft-n keresztül lehetőség van dzemélyre szabott bérleti konstrukció kidolgozására.