képviseld velünk
a 21. századot

b2b értékesítőként,

az egyik legfontosabb tagja leszel a csapatunknak.

Betekintést kaphatsz a modern technológiába, ezt a tudást közvetítheted Ügyfeleid felé. Feladataid a következők lesznek: 

Ügyfeleink leginkább a logisztikai vezetők, beszerzők és munkavédelmi szakemberek. Az ő megszólításukra kell kidolgoznunk egy stratégiát, bemutatni a termékeinket és az általuk elérhető lehetőségeket.

A személyes találkozók során együtt kell gondolkodnunk Ügyfeleinkkel, hogy a legjobb megoldást találjuk számukra. Sokat segít, hogy a termékeink nagymértékben személyre szabhatók. 

Árajánlatok kidolgozásában és a projekt megtervezésében segítünk, de azok menedzselése a Te feladatod lesz.

Folyamatosan kövesd nyomon hol tart az adott beruházás, tájékoztasd erről Ügyfeleinket, reagálj minden olyan tényezőre, mely a projekt szempontjából fontos lehet. 

Felelősek vagyunk a kezünkből kiadott munkákért, ezért nagyon fontos, hogy meghalljunk minden észrevételt és erre a megfelelő módon reagáljunk. Mindig lehet egy újabb ötlet vagy igény, ami a termékfejlesztésben és további lehetőségek felkutatásában segít. 

Segíthet a céljaink elérésében, ha:

Nem kell logisztikusnak, beszerzőnek vagy munkavédelmi szakembernek lenned, de ha erről a területről érkezel vagy ismered az ottani kihívásokat, az sokat segíthet a problémák feltárásában és a helyes megoldás megtalálásában. 

Mindent megmutatunk és elmagyarázunk, amit tudnod kell egy termékbemutatóhoz vagy projekt megtervezéséhez. Ha van műszaki jellegű érdeklődésed, akkor ez nem fog nehézséget okozni.

Alapvetően Hunter típusú értékesítőket keresünk a megfelelő tapasztalattal. 

Az idők változnak, így az aktuális trendek is. Hogy a megfelelő értékesítési stratégiát tudjuk kidolgozni, ismernünk kell a legújabb trendeket.

Minket nem a papír érdekel. Segít, ha a pozícióhoz szükséges tanulmányokat folytattad, de ha Neked az értékesítés az ösztöneidben van az talán még értékesebb.  

Ügyfeleket kell látogatnod, ezért szükséges, hogy legyen jogosítványod.

Árajánlatokat, jelentéseket kell készítened, ezért ismerned kell az MS Office programokat. 

Győrben van a központunk, könyebb úgy együttdolgozni, ha gyakrabban találkozunk személyesen. 

Ne jelentkezz, ha:

Hogy a legtöbb kérdésre tudj válaszolni, folyamatosan képezned kell magad a technológiából. Úgy gondoljuk, hogy ehhez szükséges a műszaki jellegű érdeklődés.

Neked kell kiépíteni az új értékesítési csatornákat és kapcsolatokat. Startupként gyorsan kell eredményeket elérnünk, melyek eléréséért minden nap keményen kell dolgoznunk, így az egyszerű, nyugodt, kényelmes munkavégzés nem a mi terepünk. 

A csapat eredményessége nagymértékben függ majd a teljesítményedtől. Ezt a felelősséget fel kell vállalnod. 

ha érdekes számodra a pozíció,

keress minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén: