ismerjen meg minket

figyelünk a részletekre

Nem csak a készülék megbízható működése fontos számunkra, a professzionalitást a küllemmel is sugalljuk. Ezt ismerte el a zsűri 2021-ben az iF Design-díjjal.

Az 1954-ben alapított iF Design Award a világ egyik legrangosabb design versenye, ahol a termék külleme mellett az ötletet, az innovációt, a megoldás aktualitását és kivitelezését is értékelik. Idén 52 ország közel 10 000 terméke közül az elismert szakemberekből álló nemzetközi zsűri az AX SYSTEM termékét iF Design díjjal jutalmazta.

A design megalkotásánál azt a szemléletet képviseltük, miszerint az ipari eszközöknek is jól kidolgozott, esztétikus küllemmel kell rendelkezni. Az AX termékek esetében az volt a célunk, hogy a figyelemfelhívó külsővel erősítsük a funkcionalitást és rábírjuk arra az Ügyfeleinket, hogy méginkább figyeljenek a termék jelzéseire.  

Egyedülálló hazai fejlesztés hoz biztonságot a raktárakba

2020.november 10. Transpack

Személyi vagy tárgyi sérülés, felesleges manőverek, fékezések-gyorsítások, a raktárak és gyártócsarnokok csomópontjaiban elkerülhetőek egy magyar startup találmányával.Az AX System, mint az intralogisztika intelligens eszköze elemzi a környezetében lévő emberek, tárgyak helyzetét, mozgásuk irányát, sebességét.

 

Tovább..

Előadóként mutattuk be, milyen is egy startup élete belülről

2020.szeptember 20. Széchenyi István Egyetem

A 2020/21 I. félév első Spin-off Klubbjába olyan sikeres vállalkozókat hívtunk meg, akiknek egyetemi program segített az indulásban.A vendégeink voltak Anas Hawari, akinek a SZE-Duó projektje segített megalapozni vállalkozását, az Anky Peryt, Nemes Gábor a Safety Logisitics-től, akik már a második körös kockázati befektetésükön vannak túl, illetve Csizmazia Péter a WannaWork alapítója.

Tovább..

Első HIP

A Hallgatói Innovációs Projekt keretein belül 5 hallgatóval dolgoztunk együtt

2020.június 22. Széchenyi István Egyetem

Sólyom Kármen Mercédesszel, aki a csapat projektvezetője, Gál Teodórával, Rakonczai Róberttel, Szám Dorotival és Szecsődi Dániellel, akik pedig a projektmunkatársakA csapat egyetemi mentora Vöröskői Kata. Projektjük címe „Az AX System piaci bevezetésének első lépései”.

 

Tovább..