ismerjen meg minket

Missziónk,

hogy innovatív és jövőbemutató megoldásokkal biztonságos és hatékony raktári és gyártói környezetet teremtsünk.

Sok olyan találmány született meg Magyarországon amelyek nélkül a világ nem olyan hely lenne, ahogy azt ma ismerjük. A magyar mérnöki zsenialitásnak köszönhetünk olyan találmányokat, mint a színes televízió, a golyóstoll, c-vitamin, biztonsági gyufa, számítógép vagy a helikopter.

Az AX SYSTEM születése szintén magyar mérnökök egy elkötelezett csoportjának köszönhető, akik meglátták, hogy a modern technológia képes arra, hogy biztonságosabbá és hatékonyabbá tegye munkahelyi életünket, ezáltal csökkentve a stresszt, frusztrációt.

figyelünk a részletekre

Nem csak a készülék megbízható működése fontos számunkra, a professzionalitást a küllemmel is sugalljuk. Ezt ismerte el a zsűri 2021-ben az iF Design-díjjal.

Az 1954-ben alapított iF Design Award a világ egyik legrangosabb design versenye, ahol a termék külleme mellett az ötletet, az innovációt, a megoldás aktualitását és kivitelezését is értékelik. Idén 52 ország közel 10 000 terméke közül az elismert szakemberekből álló nemzetközi zsűri az AX SYSTEM termékét iF Design díjjal jutalmazta.

A design megalkotásánál azt a szemléletet képviseltük, miszerint az ipari eszközöknek is jól kidolgozott, esztétikus küllemmel kell rendelkezni. Az AX termékek esetében az volt a célunk, hogy a figyelemfelhívó külsővel erősítsük a funkcionalitást és rábírjuk arra az Ügyfeleinket, hogy méginkább figyeljenek a termék jelzéseire.  

AX in warehouse with iF logo_10_8keparany

a logistics tech outlock magazin elismerése

2021.június 20. Logistics Tech Outlock

A Logistics Tech Outlock magazin termékünket választotta azon innovációk közé, mely megreformálja az iparági normákat a gyártói és logisztikai csanokok közlekedésében. Tovább..

formatervező partnerünk a flying objects bemutatja munkáját

2021.június 10. Flying Objects

A formaterv a funkciót és a felhasználás területét veszi elsődlegesen figyelembe. Az egyszerű, indusztriális design rejti az elektronikát és nélkülöz minden öncélúságot. A kompaktsága miatt könnyen jaítható, az anyagválasztás pedig biztosítja az ütésállóságot, tartósságot. Univerzális csatlakozóinak köszönhetően egyszerűen felszerelhető.

Tovább..

axsystem-gallery-07

A legrangossabb designversenyen nyert díjat az SZE csapata

2021.május 08. Magyar Nemzet

A győri Széchenyi István Egyetem startupprogramjában kapott befektetést két éve az a csapat, amelynek mesterségesintelligencia-alapú forgalomirányítási és balesetvédelmi rendszere rangos nemzetközi díjban részesült. A termék segít a munahelyi balesetek megelőzésében.

 

Tovább..

Egyedülálló hazai fejlesztés hoz biztonságot a raktárakba

2020.november 10. Transpack

Személyi vagy tárgyi sérülés, felesleges manőverek, fékezések-gyorsítások, a raktárak és gyártócsarnokok csomópontjaiban elkerülhetőek egy magyar startup találmányával.Az AX System, mint az intralogisztika intelligens eszköze elemzi a környezetében lévő emberek, tárgyak helyzetét, mozgásuk irányát, sebességét.

 

Tovább..

Előadóként mutattuk be, milyen is egy startup élete belülről

2020.szeptember 20. Széchenyi István Egyetem

A 2020/21 I. félév első Spin-off Klubbjába olyan sikeres vállalkozókat hívtunk meg, akiknek egyetemi program segített az indulásban.A vendégeink voltak Anas Hawari, akinek a SZE-Duó projektje segített megalapozni vállalkozását, az Anky Peryt, Nemes Gábor a Safety Logisitics-től, akik már a második körös kockázati befektetésükön vannak túl, illetve Csizmazia Péter a WannaWork alapítója.

Tovább..

Első HIP

A Hallgatói Innovációs Projekt keretein belül 5 hallgatóval dolgoztunk együtt

2020.június 22. Széchenyi István Egyetem

Sólyom Kármen Mercédesszel, aki a csapat projektvezetője, Gál Teodórával, Rakonczai Róberttel, Szám Dorotival és Szecsődi Dániellel, akik pedig a projektmunkatársakA csapat egyetemi mentora Vöröskői Kata. Projektjük címe „Az AX System piaci bevezetésének első lépései”.

 

Tovább..

vegye fel velünk a kapcsolatot

Megkeresésére 24 órán belül válaszolunk